Belgium Club
Присоединиться
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
video
belgium
neveneffecten
basta
seizoen 1
aflevering 1
Robert De Niro en John Travolta spelen samen op het witte doek in de nieuwe productie 'Killing season' фургон, ван het filmproductiehuis Corsan. "Had je me een jaar geleden gevraagd of een Belgisch productiehuis ooit een film kan maken met Travolta en De Niro, dan had ik eens goed gelachen", meldt Paul Breuls фургон, ван Corsan in de Corelio-kranten.

Corsan produceerde in het verleden films als 'The devil's double', 'The box collector' en 'Suite 16'. De nieuwste prent фургон, ван het productiehuis, 'Killing season', is gebaseerd op een scenario фургон, ван Evan Daugherty. Corsan kocht het scenario toen het aan het productiehuis...
continue reading...
added by lindsey2182
just a little video of a ride through Bruges's canals
video
belgium
bruges
canal
added by spluq
Source: http://www.travel-pictures-gallery.com
added by HaleyDewit
video
wittekerke
Het wordt spannend vannacht voor de jongens en meisjes фургон, ван productiehuis Shelter. De komische serie "Wat als", die begin dit jaar succes oogstte op 2BE, maakt kans op een Emmy Award. De prestigieuze televisieprijzen worden uitgereikt in New York.

Het programma moet het in de categorie 'Comedy' opnemen tegen het Britse 'Absolutely Fabulous' en 'Spy' en het Braziliaanse 'The Invisible Woman'. De kansen dat regiseur Tim фургон, ван Aelst en zijn ploeg vanavond in de prijzen vallen zijn niet miniem. In 2011 won het productiehuis nog een Emmy voor 'Benidorm Bastards', waarmee het ook twee gouden Rozen in de wacht sleepte. vtm kondigt ondertussen ook een tweede jaargang aan фургон, ван 'Wat Als?', dat begin 2013 op de buis komt. (Belga / JDH)
added by HaleyDewit
video
belgium
neveneffecten
jelle de beule
jonas geirnaert
man bijt hond
kabouter wesley
rode kruis
Gaston Berghmans is vandaag 85 jaar geworden. Zijn sketch met Joske Vermeulen is door de luisteraars фургон, ван Radio 2 tot beste sketch фургон, ван de komiek verkozen, zo meldt deredactie.be. Berghmans viert vandaag zijn verjaardag samen met zijn beste vrienden.

De afgelopen dagen konden de Radio 2-luisteraars stemmen op hun favoriete sketch. "Ik denk dat ze Joske Vermeulen kiezen", voorspelde Berghmans al in 'De Madammen' op Radio 2. In de alombekende sketch probeert collega Leo Martin tevergeefs om de heer des huizes aan de telefoon te krijgen, maar hij moet het doen met zoonlief Joske die alleen thuis is. De zin "Joske Vermeulen, Trammezandlei 122, Schoten" uit de sketch is ondertussen een klassieker geworden. De Joske Vermeulen-sketch is er een фургон, ван de 360 die Berghmans in z'n carrière gemaakt heeft. (Belga / OSN)
De Belgische inzending voor het Eurovisie Songfestival zal optreden tijdens de tweede halve finale op 12 mei in Düsseldorf. Grote landen als Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland, Spanje en Italië zijn rechtstreeks geplaatst voor de finale op 14 mei.

In totaal zijn er 38 landen die in twee halve finale-avonden zullen strijden om een plekje in de grote finale.
In de eerste halve finale op 10 mei treden volgende landen aan: Albanië, Armenië, Azerbeidzjan, Finland, Georgië, Griekenland, IJsland, Kroatië, Litouwen, Malta, Noorwegen, Polen, Portugal, Rusland, San Marino, Zwitserland, Servië,...
continue reading...
added by HaleyDewit
video
belgium
bert verbeke
onze wijn
Actrice Anne Somers (42) vecht donderdag voor de Leuvense arbeidsrechtbank haar ontslag aan bij haar voormalige werkgever, Studio A uit Boortmeerbeek. De actrice vertolkte sinds 2001 de rol фургон, ван Véronique фургон, ван логово, ден Bossche in de populaire tv-soap Familie op VTM. In april 2012 maakte Studio-A, de makers фургон, ван Familie, bekend dat de samenwerking einde mei 2012 zou stoppen. Anne Somers was nog tot midden oktober op het televisiescherm te zien als Véronique фургон, ван логово, ден Bossche. Over de manier waarop de samenwerking tot een einde kwam, verschenen in de media heel wat uiteenlopende en tegenstrijdige berichten....
continue reading...
video
airis
tomorrow i'll be ok
Музыка video
belgium
Comedian en tv-figuur Bart Cannaerts gaat deze winter het nieuwe seizoen фургон, ван het spelprogramma "De Pappenheimers" op VIER presenteren. Dat maakte de televisiezender vandaag bekend. Cannaerts neemt de fakkel over фургон, ван Steven фургон, ван Herreweghe, die eerder bedenker en bezieler Tom Lenaerts opvolgde. фургон, ван Herreweghe presenteert dagelijks de Тест "rasters".

"Bart is absoluut de juiste man op de juiste plaats", aldus Lenaerts. "Het is een Тест waar je als presentator toch wat bagage voor nodig hebt. En hij heeft die brede algemene kennis, net als Steven фургон, ван Herreweghe en Erik фургон, ван Looy ook hadden. Bovendien...
continue reading...
Op zaterdag 17 maart wordt duidelijk met welk nummer Iris, de Belgische kandidate voor het Eurovisiesongfestival, in mei naar Azerbeidzjan trekt. Iris brengt die dag twee mogelijke songs voor het Eurovisiesongfestival in de special 'Eurosong 2012: een song voor Iris' op Eén.

De kijker beslist welk nummer het wordt en het resultaat wordt later op de avond bekendgemaakt in Vrienden фургон, ван de Veire op Eén. In een vijftien minuten durende special laat Peter фургон, ван de Veire, die Iris later op de avond ook te gast heeft in Vrienden фургон, ван de Veire, de twee mogelijke liedjes horen en stelt hij Iris voor...
continue reading...
Tijdens de 33ste editie фургон, ван het Noordelijk Film Festival dat volgende week фургон, ван start gaat in Leeuwarden, krijgt Matthias Schoenaerts de Award for Special Contribution to Northern Cinema. Omdat hij op dit ogenblik op de set staat фургон, ван Jacques Audiards nieuwe film 'Rust and Bones', zal Schoenaerts de onderscheiding virtueel in ontvangst nemen op zaterdag 12 november.

De Nederlandse bekroning volgt razendsnel op de Герои Award die Schoenaerts eerder in ontvangst mocht nemen in Moskou. Festivalprogrammator Rik Vermeulen heeft lovende woorden voor de bekroonde acteur: "Al een decennium lang bouwt...
continue reading...
Bij VRT-journaliste Martine Tanghe, nieuwsanker фургон, ван Het Journaal op één, is onlangs borstkanker vastgesteld. Dat meldt de VRT vrijdagavond in een persbericht.

Martine Tanghe wordt volgende week geopereerd en begint daarna aan haar revalidatie. Ze zal zeker tot het voorjaar фургон, ван 2012 afwezig zijn, aldus de VRT.
Bij Het Journaal zal haar afwezigheid in eerste instantie worden opgevangen door haar collega's. De drie nog resterende afleveringen фургон, ван het consumentenprogramma 'Volt' dit najaar zullen door Kobe Ilsen alleen worden gepresenteerd, aldus de VRT die Martine Tanghe veel sterkte en een spoedig herstel toewenst. (Belga / PVO)
added by HaleyDewit
uploaded by watchmyvids0
video
belgium
alex agnew
de liefde
added by HaleyDewit
uploaded by watchmyvids0
video
belgium
alex agnew
muggen
added by HaleyDewit
video
gotye
hearts a mess
Музыка
video
gotye
eyes wide open
Музыка