Westenwind Club
Присоединиться
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
posted by HaleyDewit
 Emma Noordermeer
Emma Noordermeer
Emma Noordermeer-Sluyter
Actrice:
De rol фургон, ван Emma Noordermeer werd gespeeld door actrice Marlies фургон, ван Alcmaer.

Werk:
Emma kreeg al op jonge leeftijd een relatie met Antonius Noordermeer. Ze heeft jarenlang samen met hem aan het hoofd gestaan фургон, ван de Noordermeerwerf. Later overleed haar man en kwamen de kinderen op de werf werken. Nadat ze een tijdje in het buitenland is geweest, keert ze terug naar Nederland. Wanneer Max en шарлотка, шарлотта ruzien om de directeursstoel, besluit Emma weer terug op de werf te komen werken. De werf is succesvoller dan ooit en gaat de beurs op. Het gaat zo slecht met de aandelen dat de werf word opgekocht door de familie De Graaf. Een tijdje probeert Emma фургон, ван haar pensioen te genieten, maar wanneer er een werf te koop staat koopt ze die meteen. Samen met haar kinderen en kleinkinderen begint ze werf Noordermeer Constructions. De werf word succesvol, maar de werf dreigt ten onder te gaan wanneer de gemeente de grond nodig heeft. Uiteindelijk krijgt Emma het voor elkaar om Werf De Graaf over te kopen. Ze gaan terug naar de plek waar ze ooit begonnen zijn. шарлотка, шарлотта en Iris willen фургон, ван Emma af en laten haar geloven dat ze dement word. Op een gegeven moment treedt Emma af als directeur. Wanneer Emma ontdekt wat er met haar is gebeurd, probeert ze haar dochter en kleindochter terug te pakken. Met de hulp фургон, ван Toa Shin bedenkt ze een slim plan. Sinds die tijd zit ze weer op de directeursstoel.

Relatie:
Emma trouwde al op jonge leeftijd met Antonius Noordermeer. Na zijn dood had Emma een tijdje een relatie met pastoor Louis Donnier. De twee zouden zelfs gaan trouwen, maar dit huwelijk ging niet door.

Periode:
Actrice Marlies фургон, ван Alcmaer speelde фургон, ван aflevering 4 tot 136 de rol фургон, ван Emma Noordermeer-Sluyter.

Familie/vrienden:
Emma heeft samen met haar man Anton zoon Max en dochters Myrna en Charlotte. Haar kleinkinderen heten Anton (via Max), Iris en Fleur (via Myrna) en Niels (via Charlotte). Emma kan het lange tijd goed vinden met Ed Doeselaar.

Vertrek:
De Noordermeerwerf heeft iets gevonden waarmee ze de werf voor altijd op de kaart kunnen zetten. Wanneer dochter шарлотка, шарлотта aangeeft dat ze meer tijd nodig heeft voor testen, weigert Emma hieraan mee te werken. Wanneer het schip te water word gelaten, blijkt hij onbestuurbaar. шарлотка, шарлотта probeert de kapitein te helpen en raakt hierdoor levensgevaarlijk gewond. Emma voelt zich schuldig en loopt het water in. Haar hoedje word gepakt door haar kleinzoon Anton. (Dit is de laatste scéne uit Westenwind)

Acteur:
Actrice Marlies фургон, ван Alcmaer werd geboren op 30 januari 1938 in Alkmaar. In 1958 behaalde ze haar diploma aan de Toneelschool фургон, ван Maastricht. Midden jaren zeventig speelde ze de rol фургон, ван Ada Blom in Q&Q. Na een gastrol in Medisch Centrum West, was ze in 1992 een seizoen lang te zien als Eva фургон, ван Lanschot in Spijkerhoek. Tussen 1999 en 2003 was ze te zien in Westenwind. In 2007 was ze voor het laatst te zien op de Nederlandse televisie. Ze speelde toen de rol фургон, ван Heleen Denekamp in een aflevering фургон, ван Grijpstra & De Gier.
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit